Cuvant pentru astazi, 30 aprilie. Nu ai greşit calul.

hqdefault

Te rog, încetează să te mai plângi şi să-i găseşti cusururi vieţii tale. Fă o experienţă: încearcă o altă abordare! Timp de treizeci de zile, exersează în a găsi ceva pozitiv în tot ceea ce ţi se întâmplă.
Nu îţi “înfrumuseţa” viaţa şi nici nu pretinde că eşti fericit, atunci când nu eşti. Dacă nu eşti fericit, admite acest lucru şi pune întrebarea “Ce este pozitiv în nefericirea mea?”
Viaţa este calul tău dar tu nu îl călăreşti. Ridică-te în şa şi rămâi acolo timp de treizeci de zile. Nu te opri din călărit, pentru că îţi închipui că ai greşit calul. Nu ai greşit calul, aşa că nu încerca să-l schimbi cu unul mai bun. Asta nu funcţionează niciodată. Numai calul pe care îl călăreşti te va duce acolo unde ai nevoie să mergi. Ai încredere în el şi îngrijeşte-l. Şi vezi ce se întâmplă.
Încă o sugestie: Dacă-ţi aduci calul la apă, iar el nu bea, nu-ţi face griji. Pur şi simplu nu îi e sete. Atunci când va avea nevoie să bea, va găsi el apa înaintea ta.

Paul Ferrini

Anunțuri

Un gând despre „Cuvant pentru astazi, 30 aprilie. Nu ai greşit calul.

 1. Multumesc pentru postare si pentru prilejul de a lasa cateva cuvinte; pentru ca optimismul mesajului sa fie complet, ar fi poate mai nimerit sa puneti o culoare fundalului. Negrul e foarte trist si apasator, pentru mine, ca cititor.
  Va transmit si o copie partiala dintrun mesaj pe care l-am primit si care exprima mai bine ceea ce vreau sa va transmit.

  ”CULOAREA NEAGRA folosită de oamenii obişnuiţi sau şi mai grav, de copii, îi devitalizează foarte repede, dacă apare în îmbrăcăminte, mobilier, telefon mobil, calculator, televizor, maşină, etc. Deoarece această culoare apare de fapt datorită lipsei de reflexie a luminii.
  Obiectele de îmbrăcăminte de exemplu, care sunt negre sau cu mult negru, obosesc omul foarte repede, deoarece îi ecranează centrii energetici ai aurei, ceakrele nu mai primesc suficientă energie şi corpul vital are de suferit, deci şi întreg trupul fizic.

  Exemple practice:

  Înainte vreme la şcoală cărţile copiilor erau scrise-tipărite cu albastru, iar copiii scriau cu cerneală albastră şi aceasta determina o invăţare mult mai uşoară, copii nu oboseau la învăţat aşa tare şi nu mai erau epuizaţi.
  Astăzi toate manualele şcolarilor sunt tipărite cu negru şi copii scriu cu ce apucă…”

  Va multumesc si numai bine
  Liana

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s