NASA avertizeaza cu privire la o posibila invazie extraterestra!

1538871_672564996114300_7825014534314365594_n

Oamenii de stiinta de la NASA se alatura campaniei la nivel mondial pentru a ne asigura ca vom fi invadati de extraterestrii. De ce? In fata imposibilitatii de a nega ceea ce este atat de evident…acum, singurul lucru care ni se spune este acela ca sunt periculosi.

Fernando Correa ne prezinta cateva informatii:
”Ziua de 18 august 2011, ne-o amintim ca fiind ziua in care cercetatorii de la NASA ne-au avertizat de o posibila invazie a fiintelor extraterestre. Datorita acestui raport, NASA recunoaste existenta extraterestrilor…si ca ei pot ajunge pe planeta noastra. In ultimii ani, in serialele de televiziune si in filme
s-a folosit adesea subiectul referitor la invazia extraterestra. Acest nou raport face parte dintr-o campanie la nivel mondial pentru a ne pregati? In fata neputintei de a accepta existenta extraterestrilor pe Pamant, acum ne avertizeaza ca acestia sunt periculosi, ca ar trebui sa stim toti si sa ne pregatim.
Oamenii de stiinta, Seth Baum si Jacob Haqq-Misra de la Universitatea din Pennsylvania, impreuna cu astrobiologul de la NASA, Shawn Domagal-Goldman, au publicat un raport care a zguduit intreaga planeta. In mass-media, titlurile abunda de avertismente serioase care par science-fiction, dar nu sunt asa, acestea sunt complet adevarate. Este o noua realitate, prezenta iminenta a altor inteligente. Acest studiu deschide o noua era in acest fenomen.

1377473_593154064055394_779228756_n

”Contactul cu extraterestrii va fi un lucru benefic sau daunator pentru omenire?”

Se face o analiza a diferitelor scenarii. Acestia ne avertizeaza ca emisiile de poluanti pot atrage atentia altor inteligente pe care le consideram periculoase. Si ar trebui, de asemenea, sa luam in considerare faptul ca de la primele explozii ale bombelor atomice, a inceput sa se intensifice activitatea OZN-urilor pe Pamant. Raportul facut de oamenii de stiinta este solid. El este destinat sa pregateasca omenirea pentru o posibila intalnire cu fiinte extraterestre. In cazul in care am fi invadati de o inteligenta mult mai superioara decat a noastra, astrobiologul de la NASA Shawn Domagal-Goldman a indicat trei posibile scenarii.
Primul scenariu: intalnirea cu extraterestrii ar putea fi benefica. Intalnirea si comunicarea cu alte inteligente poate avea implicatii culturale, care ar revolutiona existenta noastra. Daca extraterestrii ar coopera cu noi, ar putea fi un schimb de cunostinte stiintifice, probabil o anticipare a catastrofelor naturale.

1422578_598626013508199_1265797695_n

In al doilea scenariu, el prezinta posibilitatea ca prezenta extraterestra sa fie neutra. Cu alte cuvinte, sa fie printre noi, dar in mod intentionat sa ascunda prezenta lor cat mai mult posibil, din cauza incapacitatii de a stabili o metoda de comunicare sau poate pentru ca ar dori sa fie neutri.
In cel de-al treilea scenariu, intalnirea cu fiinte extraterestre ar fi nociva pentru omenire. Potrivit raportului oamenilor de stiinta, extraterestrii ne-ar putea ataca, ne-ar inrobi sau ne-ar folosi ca hrana. In acest scenariu, omenirea ar putea fi considerata un potential pericol, probabil din cauza daunelor aduse mediului.
In aceasta intalnire cu extraterestrii, oamenii de stiinta se refera la transmiterea unor boli necunoscute si la invazia altor specii. Exista, de asemenea, posibilitatea ca extraterestrii sa aiba arme de neconceput.
Cercetatorii de la NASA, prin acest raport, ar accepta existenta extraterestrilor si faptul ca ei ar putea fi pe planeta noastra. De fapt, se are in vedere in mod serios intalnirea cu alte inteligente in viitorul apropiat, care cu siguranta exista in univers inaintea omenirii.

SURSA: http://ufosandalienlife.blogspot.ro/2014/06/nasa-avertizeaza-cu-privire-la-o.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+UfosAndAlienLife+(UFOs+And+Alien+Life)&m=1

Anunțuri

5 gânduri despre „NASA avertizeaza cu privire la o posibila invazie extraterestra!

 1. Eu cred ca daca ar fi fost malefici,ne-ar fi exterminat demult.Universul nu este un spatiu gol si fara viata.Universul colcaie de viata predominant inteligenta.Sint si extraterestrii malefici,si benefici.Numai ca factiunile beneficilor poseda tehnologie net superioara fata de cei malefici.Asta din cauza spiritualitatii lor foarte avansate care le-a permis sa dezvolte tehnologii dincolo de ce poate intelege mintea umana in dauna celor malefici.Doar ca amindoua partile isi duc confruntarile in alt plan de existenta decit cel fizic.Credeti ca nu au loc razboaie intre cele doua factiuni?Ca si noi ei lupta pentru dreptul garantat la existenta,au si ei probleme si necazuri cauzate de factiunile de malefici.Dar cei benefici au un dublu avantaj:Spiritualitatea si capacitatea de a lucra cu absolut orice fel de energie care se gaseste in toate planurile de existenta,fi el fizic,eteric,astral sau cauzal.Pe cind cei malefici,nu au toate astea.Deci nu avem nici un motiv sa ne temem.

  Apreciază

 2. eu daca as fi extraterestru – mai avansat decat civilizatia de pe pamant, as evita sa dau posibilitati rapide de dezvoltare guvernelor … pentru ca exista presedintii handicapati (Basescu, Putin, Merkel, Hollande, etc) care au functia de coordonare a societatii in mana si nu o folosesc in interesul general.
  Cu asta am zis tot.
  Acum – avem deja un mare avans tehnologic pe unitatea de timp, daca ne raportam la stagnarea datorata organizatorilor religiosi … Ultima suta de ani – pe langa razboaie – ne-a dat posibilitatea operatiilor chirurgicale si a utilizarii sangelui prin transfuzie, avem comunicatii si transport la un nivel incomparabil superior cu ultima perioada de 2000 de ani.
  Asa ca cineva ne ajuta!
  Mai ales dupa evenimentele Roswell

  Apreciază

 3. Interesele marilor concerne internationale sunt suficient de mari astfel incat sa induca in conceptul colectiv ideea cum ca cei care ne-ar contacta (eventual chiar vizita) nu au intentii tocmai bune. Sunt prea multe forte care s-ar uni intr-o lupta chiar si cu extraterestri pentru a-si putea pastra (pentru ei si urmasii lor) avantajele financiare create in baza unor afaceri care s-ar darama a doua zi dupa ce o civilizatie superioara ne-ar explica despre „energia vie”, moment in care tot ceea ce-ar insemna producator si beneficiar de electricitate n-ar mai avea niciun sens in noile prioritati ce s-ar arata de la acel moment. Odata solutionata si data in folosinta aceasta varianta de energie n-ar mai fi nici petrolul la acelasi nivel de valoare, multe dintre cele ce se alimenteaza cu sintetizati ai acestui produs ar trece negresit pe alternativa electrica, aceasta fiind „la liber”. Exemple sunt multe si as continua numai cu productia farmaceutica ce… de asemenea, multe variante de tratament si medicamentatie nu si-ar mai avea rostul… dar… Multumim pt. articol!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s