Cuvant pentru astazi, 02 iulie. Abundenţă.

poziitvads1

Nu-ţi vei spori fericirea, sporindu-ţi, pur şi simplu, posesiunile materiale. Îţi sporeşti fericirea, numai sporindu-ţi energia, exprimarea de sine şi iubirea.
Scopul în viaţă nu ar trebui să fie să acumulezi resurse de care nu ai nevoie şi pe care nu le poţi folosi. El ar trebui să fie acela de a câştiga ceea ce ai nevoie, de a te bucura şi de a putea împărţi cu plăcere cu ceilalţi.

Paul Ferrini

Anunțuri

5 gânduri despre „Cuvant pentru astazi, 02 iulie. Abundenţă.

  1. Ce mi se pare foarte frumos este ca atat omul, cat si tigrul au gasit o modalitate de comunicare si intelegere. Probabil legatura asta vine ca rezultat al faptului ca omul respectiv a reusit sa lase la o parte agresivitatea fata de sine si cei din jur si tigrul a reactionat cu incredere. Intotdeauna m-a fascinat modul cum oamenii pot comunica cu animalele. This photo is something to aspire to.

    Apreciază

  2. Consider ca termenul „castig” se refera tot la lumea egotica. Castig/pierdere sunt cele doua fatete ale aceleiasi monede : EGOUL. Cand iubesti, fericirea, bucuria, oricat de frumos am numi acele stari…nu sunt un „castig”(?!). Sunt o consecinta. Cand urmarim castigul, fie ca este material sau spiritual…el se afla in lumea ILUZILOR…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s