Vaticanul vrea să creştineze extratereştrii

100 de călugări cosmonauţi sunt antrenaţi să plece în misiuni speciale în Univers.

bun

Oricât ar părea de ciudat, cei mai mulţi cosmonauţi pregătiţi să plece în călătorii interstelare nu aparţin Statelor Unite, Rusiei sau Chinei. Sunt călugări iezuiţi de la Vatican…

“Biserica Catolică are la această oră 100 de misionari cosmici antrenaţi pentru a pleca în orice moment spre alte lumi pentru eventuala creştinare a extratereştrilor – şi nu face un secret din asta”. Afirmaţia aparţine generalului dr. Emil Străinu, specialist în studiul fenomenelor aerospaţiale neidentificate şi autor al unor lucrări pe această temă. Concret, pregătirea misionarilor catolici se desfăşoară în cadrul Observatorului Astronomic al Vaticanului. Planul de creştinare a extratereştrilor, coordonat de călugării Ordinului Iezuit, sub îndrumarea directă a Papei, este deja gata. Lipsesc doar extratereştrii. Cel puţin, aşa ştim noi. În cazul unei întâlniri dintre noi şi extratereştri, iezuiţii ar trebui să îi ia pe cei sosiţi din Cosmos cu binişorul.

La botez va fi folosit amoniac, nu apă

Creştinismul nu trebuie propovăduit civilizaţiei lor brusc, ci trebuie asimilat ca o component naturală a acesteia. După acest pas, ar urma călătoriile misionare către planeta de baştină a extratereştrilor, pentru răspândirea creştinismului. “Mai întâi îi vom lăsa să fie ei înşişi, fără să forţăm botezul”, spunea într-o publicaţie în 2008 Cristopher Corbally, directorul adjunct al Observatorului Vaticanului, în prezentarea programului de creştinare cosmică. După botezul cu apă, ar urma răspândirea propriu-zisă a credinţei în Iisus, conform preceptelor biblice de rit catolic.

bun 2Interesant este faptul că C. Corbally specifică foarte clar zona pe care o cercetează: constelaţia Vega. În anii ’60, NASA a interceptat dinspre această constelaţie unde radio despre care s-a spus că sunt emise de entităţi inteligente.Uneori posibila relaţie cu “ei” este expusă în detaliu. De pildă, Corbally ştie că “pentru ei (n.r. – extratereştrii), amoniacul ar putea corespunde mai bine pentru botez decât apa”.

Observatorul Vaticanului, dat în funcţiune în 1891, a avut initial rolul declarat de a grăbi apropierea dintre teoriile ştiinţifice şi cele dogmatice. În ultimul timp însă conlucrarea dintre această instituţie şi altele similare, inclusiv NASA, a devenit foarte puternică, Observatorul Vaticanului participând chiar la un control asupra informaţiilor din astronomie care se scurg către societate. Cel puţin aşa spune Corbally: “Noi nu suntem o forţă poliţienească pentru astronomi, dar şi în ştiinţă trebuie să existe un autocontrol, deoarece suntem tot timpul în pericolul de a promova teorii false”.

Proiectul a început încă din anul 1975

Proiectul “misionarilor cosmici” a debutat în 1975, imediat după suspendarea programului Apollo, prin care NASA trimitea oameni pe Lună. În 2008, la trei ani după ce a fost ales în scaunul pontifical, Benedict al XVI-lea a convocat mai mulţi astronomi eminenţi, din 19 ţări, în apartamentele pontificale din Castelul Gandolfo – reşedinţa de vară a papilor, pentru a discuta în detaliu despre prezenţa vieţii în spaţiul extraterestru.

Es.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s