Depresia spirituala

woman-with-stars

Vă puteţi simţi frecvent deprimaţi şi viaţa poate părea lipsită de sens pentru voi. Este posibil să simţiţi că nu sunteţi bineveniţi în această lume, care nu se potriveşte cu tipul vostru de energie. Simţiţi că sunteţi diferiţi.

Sentimentele de depresie sau melancolie rezultă dintr-o lipsă de încredere în sine. Pe de o parte poate ştiţi foarte bine că purtaţi o lumină spirituală în voi, că sunteţi o persoană sensibilă, plină de compasiune şi înţeleaptă. Dar, pe de altă parte, există un copil rănit în interiorul vostru care doreşte recunoaşterea şi aprecierea din lumea exterioară.

Există o parte din voi care tânjeşte după atenţie externă şi siguranţă. Dar se pare că niciodată nu obţineţi destulă atenţie sau siguranţă sau nu puteţi găsi acel fel de recunoaştere care îl căutaţi cu adevărat din cauză că voi sunteţi diferiţi. Adesea mediul vostru nu recunoaşte eu-l vostru real şi, prin urmare, nu poate să vă recunoască şi să vă susţină.

Copilul vostru interior rănit nu va fi niciodată vindecat de ceva din exterior, ci numai de voi, de propria voastră putere şi înţelepciune. Şi aceasta constă în a avea grijă de propria durere şi suferinţă şi de a avea încredere în voi în momentele în care nimeni altcineva nu are cu adevărat încredere în voi. După ce aţi deschis această sursă de energie, veţi atrage un mediu fizic şi social care să vă sprijine şi care să sprijine aspiraţiile voastre cele mai profunde.

Orice persoană care suferă de melancolie spirituală sau de depresie prezintă o dorinţă puternică de a transcende realitatea pământească şi de a reveni la un tărâm al armoniei şi luminii, în care pacea şi siguranţa prevalează. Vouă tuturor vă cer, vă rog ca sufletele voastre să se încreadă şi să stea ferme în lumina voastră interioară din nou.

Lumina care oferă dragoste şi siguranţă este disponibilă pentru voi aici şi acum. Ea arde în inima voastră şi vă cer doar să vă concentraţi din nou atenţia asupra ei. Noi, cei din lumea de dincolo suntem dornici să vă uşurăm povara, dar nimeni nu vă poate ajuta atâta timp cât voi nu credeţi în propria voastră lumină şi n-o aprindeţi singuri.

Este extrem de important să nu vă împotmoliţi în sentimente de deznădejde sau de depresie. Aceasta este o capcană periculoasă în care v-aţi putea pierde complet drumul pentru că pierdeţi legătura cu cine sunteţi cu adevărat: îngerul, fiinţa de lumină care locuieşte în voi. În momentele de depresie sau de nostalgie, poate fi util să staţi în linişte şi doar să respiraţi. Fiţi conştienţi de circulaţia respiraţiei în tot corpul şi cu fiecare inspiraţie şi expiraţie spuneţi-vă cu voce tare sau înceată: “Eu sunt Cel ce sunt. Sunt atât de bun pe cât sunt.”

Eu vă înconjur cu lumina mea. După ce aţi deschis uşor poarta la mai multă încredere în sine, la un sentiment de respect de sine, care într-adevăr provine în întregime din sinele vostru interior, lumina va străluci în interior: lumina propriului nostru Sine mai mare, lumina energiei Christice şi lumina tuturor ajutoarelor, ghizi şi îngeri care vă sprijină şi vă iubesc din tărâmurile din jurul pământului.

Timpul transformării a sosit. Chiar acum când vremurile sunt dificile eu vă cer să conti- nuaţi cu capul sus şi să vă concentraţi pe orizontul Noii Ere. O realitate a armoniei şi iubirii vă aşteaptă, este moştenirea voastră şi mulţi dintre voi o vor gusta chiar în această viaţă. Cheia este să aveţi încredere în voi şi să aveţi încredere că vi se va da tot ce aveţi nevoie. Nu vă temeţi de întuneric, lumina din voi este mai puternică. Lumina voastră nu va fi niciodată învinsă. Realitatea luminii aşteaptă cu iubire şi răbdare până când întindeţi mâna şi deschideţi poarta.

 

SURSA: https://alexandruioanpopablog.wordpress.com/2016/02/02/depresia-spirituala/

 

 

 

 

 

 

Cartea Vietii

Depresia spirituală

A doua capcană spirituală pe care aş dori să o abordez este depresia sau melancolia. Tocmai am descris în linii mari o istorie, în care voi toţi ca artizani în Lumină aţi căzut pradă împotrivirilor, persecuţiilor şi violenţei. Acest lucru a lăsat cicatrici în sufletul vostru. Poate v-au rănit atât de adânc încât v-aţi pierdut curajul de a vă lăsa lumina voastră să mai lumineze încă o dată în această lume.

Vă puteţi simţi frecvent deprimaţi şi viaţa poate părea lipsită de sens pentru voi. Este posibil să simţiţi că nu sunteţi bineveniţi în această lume, care nu se potriveşte cu tipul vostru de energie. Simţiţi că sunteţi diferiţi.

Sentimentele de depresie sau melancolie rezultă dintr-o lipsă de încredere în sine. Pe de o parte poate ştiţi foarte bine că purtaţi o lumină spirituală în voi, că sunteţi o persoană sensibilă, plină de compasiune şi înţeleaptă. Dar, pe…

Vezi articol original 544 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s